tiistai 24. syyskuuta 2013

Aina ei voi onnistua - ei edes joka kerta!

Aluksi mietin että kannattaako epäonnistumisista blogata lainkaan. Mielelläni jakaisin vain reseptejä jotka suurella todennäköisyydellä onnistuvat. Mutta, ehkä toisten epäonnistumisista voi oppia. Ja ainakin niille voi nauraa. :-)

Sunnuntai oli varsinainen epäonnistumisen päivä kokkailun suhteen. Aioin tehdä kurpitsakeittoa lounaaksi, mutta en ehtinyt kuin pilkkoa kurpitsat. Illalla päätin kuitenkin paahtaa kurpitsansiemeniä Kotilieden reseptillä - huonolla menestyksellä.

Ennen uuniin menoa:



Uunissaolon jälkeen:


Nuo jotka eivät kärventyneet mustiksi, olivat myös karmeanmakuisia ja sitkeitä. Kurpitsakeiton ehdin onneksi tehdä sitten seuraavana päivänä.

Tämän lisäksi päätin tehdä freesattua lehtikaalia ihanien makkaroiden (kävin Teurastamolla Harvest Action -tapahtumassa lauantaina, siitä lisää erikseen) ja perunoiden lisäksi. Tämä trendivihannes ei ollenkaan tykännyt minusta. Tai minä en tykännyt siitä. Freesasin voissa ja öljyssä pinaatin tapaan. Tuli pahaa ja sitkeää. Ja olin käyttänyt puoli tuntia lehtiruotien irrottamiseen. No, se siitä. Ihania Helsingin Makkaratehtaan savupekoni-mustapippurimakkaroita en sentään onnistunut pilaamaan.



Aina ei voi onnistua - ei edes joka kerta!

1 kommentti:

  1. Hih, tämä epäonnistumiskirjoitus on noussut viikon suosituimmaksi. Ilmeisesti on kiva kuulla että muillakaan ei aina mene kovin hyvin. :-)

    VastaaPoista