torstai 27. helmikuuta 2014

Kanaa, pekonia ja herkkusieniä kermapastassa

Mmmm, tästä improvisaatiosta tuli herkullista!



Kermainen pasta kanan, pekonin ja herkkusienten kera
4 annosta, 35 min

Ainekset
  • 450 g maustamattomia kanafileitä
  • 1 pkt (140-170 g) pekonia
  • 2 sipulia
  • 1 pkt (n. 250 g) herkkusieniä
  • 1 rkl rypsiöljyä paistamiseen
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl timjamia
  • 400 g pastaa (mieluiten yksiväristä penneä, itse käytin värikästä fusillipastaa, koska sitä sattui olemaan kaapissa)
  • 2 tl suolaa keitinveteen
  • loraus oliiviöljyä
Ohjeet
  1. Pilko kanafileet, pekoni ja sipuli. Puhdista ja viipaloi herkkusienet.
  2. Paista paistokasarissa keskilämmöllä ensin pekoni ja sipulit. Siirrä sivuun.
  3. Paista pekonirasvassa herkkusienet. Siirrä sivuun.
  4. Laita tässä välissä pastavesi kiehumaan. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  5. Lisää lämpöä, ruskista kana ruokaöljyssä.
  6. Lisää kasariin pekoni, sipulit, sienet, kerma ja mausteet. Anna poreilla n. 10 min.
  7. Kaada pastasta vesi pois, lisää joukkoon loraus oliiviöljyä.
  8. Sekoita kastike pastan joukkoon.
  9. Nauti salaatin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti